White Feather

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met mij op. 

Veelgestelde vragen

Hoe snel na aanmelding kunt u beginnen?


Na dat u met mij contact heeft opgenomen zal ik proberen zo snel mogelijk te beginnen. Na een eerste contact zal ik proberen dezelfde week nog een afspraak met u te maken. Dit kan telefonisch of bij u thuis. Tijdens deze afspraak zullen we samen de zakelijke kant bespreken, wat uw wensen zijn en welke dag en tijd u hulp wenst en waar er nog ruimte is vanaf onze kant. Mochten we in overleg tot een dag en tijdstip komen die ons beide goed uitkomt, dan zal ik veelal binnen een week kunnen beginnen.
Wat dien ik in huis te hebben aan schoonmaak artikelen?


De algemene dingen die ik nodig zal hebben zijn: - Goedwerkende stofzuiger - Dweil - Allesreiniger - Stofdoek - Antikal of schoonmaakazijn - Schoonmaakdoekjes - Schuurmiddel - Bleekwater En afhankelijk van uw wensen kunnen hier nog dingen bijkomen. Dit zal in goed overleg bekeken worden. Mocht u niet in de mogelijkheid zijn om 1 van bovenstaande artikelen in huis te hebben, dan kan er in overleg gekeken worden of ik deze voor u aanschaf. De kosten zijn voor uw rekening,
Is het verzorgen van een warme maaltijd mogelijk?


Dit is afhankelijk van de situatie. Mocht u via PGB of WMO de hulp krijgen, dan zal er gekeken moeten worden of dit binnen de mogelijkheden valt van de indiciatie en of er voldoende tijd is. Mocht u geen indicatie hebben dan is koken geen probleem. Wel zullen de producten reeds in huis moeten zijn De maaltijden zullen standaard warme maaltijden zijn. Denk hierbij aan, groente vlees of vis en aardappelen of rijst. Er zal uiteraard rekening worden gehouden met uw wensen.
Hoe lang van te voren dien ik een afspraak af te zeggen?


Het liefst verneem ik zo snel mogelijk als u een bepaalde dag niet kunt. Hoe sneller u een afspraak afzegt, hoe makkelijker ik aanpasingen kan doen. Als absolute eindtijd dient een afspraak minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Mocht u dit niet doen, dan kan er 50% van de uren in rekening worden gebracht.
Welke werkzaamheden zijn er mogelijk?


Dit is deels afhankelijk van een eventuele WMO of PGB indicatie en wat vanuit daar is geregeld, maar ik sta zelf open voor de volgende werkzaamheden: - Stofzuigen en dweilen - Afstoffen en opruimen. - Sanitair en keuken schoonmaken. - Koken - Ramen zemen (binnenkant en afhankelijk van de situatie de buitenkant) - Boodschappen doen of het begeleiden bij het boodschappen doen. - Begeleiden naar een afspraak. Mocht er iets niet bijstaan maar zou u dit toch willen, dan kunt u dit altijd aangeven zodat ik kan beoordelen of dit mogelijk is.