White Branch

Over mij

Leony de Haan, eigenaresse van de Haan huishoudeljike hulp

Mijn naam is Leony de Haan en ik ben de trotse eigenaresse van  het bedrijfje de Haan huishoudelijke hulp. 

Inmiddels heb ik ruime ervaring in deze branche en weet waar een goede hulp aan moet voldoen.

Stiptheid, netheid en een persoonlijke benadering staan bij mij niet alleen hoog in het vaandel maar zijn in mijn optiek tevens vanzelfsprekend. 

Mijn streven is om bij elke afspraak u, als cliënt met een tevreden gevoel achter te laten. In de praktijk houdt dit in dat ik niet enkel een lijstje afwerk, maar luister naar uw persoonlijke wensen van het moment en kijk wat er die dag moet gebeuren. 

Mijn visie is om mijn bedrijf kleinschalig te houden zodat ik u te allen tijde een persoonlijke benadering kan toezeggen. Dus niet wekelijks een andere schoonmaakhulp of elke keer een ander aan de telefoon. Ik zal proberen op een soepele manier oplossingen te vinden voor bepaalde situaties en bovenal kijken naar de hulp die u nodig heeft en dit als leidraad te zien. 

Mijn omgeving omschrijft me als vrolijk, spontaan, stabiel, meegaand makkelijk in de omgang en iemand die ze graag om hun heen hebben. Deze sterke punten wil ik zoveel mogelijk gebruiken om u zo goed als het kan te helpen. Niet alleen met huishoudelijke hulp, maar ook indien nodig bij te staan op andere gebieden. 

Vind u persoonlijk en vertrouwd contact ook zo fijn? Neem dan gerust contact met mij op zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is. 

Veel liefs 

Leony de Haan

Toegewijd om uw huis brandschoon te houden en u tevreden achter te laten.