Prijzen en facturatie 

Prijzen

Deze zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. 

- Heeft u een PGB via de WMO dan bepaald de gemeente waar u woont het tarief.  

- Heeft u een PGB via een andere wet, dan zal ik samen met u bekijken welke prijzen in uw situatie hanteerbaar zijn.

- Betaalt u volledig zelf voor de diensten dan zal een uurtarief van 19,95 gelden.  

Woont in in Leidschendam-Voorburg dan zullen er geen reiskosten in rekening worden gebracht. Woont u hierbuiten, dan zal er in overleg worden gekeken naar eventuele reiskosten. (Er wordt hierbij gekeken naar de totale reistijd)

Hoe loopt de betaling?

Deze zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Indien u een PGB-indicatie heeft loopt de betaling veelal buiten u om.

Wel zal ik facturen afgeven welke u kunt doorsturen naar de PGB instantie. 

Mocht u geen indicatie hebben dan zal ik per 2 weken een factuur aanmaken welke binnen 14 dagen betaald dient te worden. Dit zal per overschrijving gaan. 

Annuleringsbeleid

Kunt u een week niet, dan is dit geen enkel probleem. Wel dient u de afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, maar hoe eerder hoe beter.  Mocht u te laat afzeggen zal er 50% van het aantal uren in rekening worden gebracht. 

Tevredenheidsgarantie

Uiteraard wil ik dat u tevreden bent over mijn diensten. Ik doe alles met volledige inzet, maar uiteraard kan het gebeuren dat u ergens niet helemaal tevreden over bent, of dat u dingen liever op een andere manier gedaan ziet worden.  In deze situatie adviseer ik maar één ding en dat is openheid. Wees open en eerlijk en geef aan hoe u dingen het liefst gedaan wilt hebben. Dan kan ik hier rekening mee houden. Samen kunnen we op die manier zorgen voor een fijne samenwerking. 

de Haan 

Mijn naam is Leony de Haan en mijn doel is om u in huis te helpen, daar waar u de hulp het hardste nodig heeft.  Heeft u vragen, opmerkingen of verzoeken, neem dan gerust contact met mij op. 

TER INFO: Indien ik bij een cliënt  ben kan ik de telefoon helaas niet opnemen. Spreek in dat geval uw naam en telefoonnummer in, of stuur een mail met uw contact gegevens. Ik zal u dan zo spoedig mogelijk terugbellen of mailen.

Omdat ik het administratieve gedeelte vanuit huis regel, heb ik geen bezoekadres.  Wel kan ik uiteraard voor een gesprek op locatie komen.  Ook kunt u mij telefonisch bereiken op onderstaande tijden. 

06-41 588 135

mail: leonydehaan@hotmail.nl

Ma -vrij  08:30 - 18:00

​​Zaterdag: 11:00 - 15:00

  • Facebook

© 2020 de Haan huishoudelijke hulp.