Prijzen en facturatie 

Prijzen

Deze zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. 

- Heeft u een PGB via de WMO dan bepaald de gemeente waar u woont het tarief.  Mijn tarief dient dan te worden aangevuld tot 22,50.   Dus ontvangt u 17,50 per uur van de gemeente, dan kost het u slechts 5 euro per uur aan eigen kosten. 

- Betaalt u volledig zelf voor de diensten dan zal een uurtarief van 22,50 gelden.  

Woont in in Leidschendam-Voorburg dan zullen er geen reiskosten in rekening worden gebracht. Woont u hierbuiten, dan zal er in overleg worden gekeken naar eventuele reiskosten. (Er wordt hierbij gekeken naar de totale reistijd)

Hoe loopt de betaling?

Deze zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Indien u een PGB-indicatie heeft loopt de betaling veelal buiten u om.

Wel zal ik facturen afgeven welke u kunt doorsturen naar de PGB instantie. 

Mocht u geen indicatie hebben dan zal ik per 2 weken een factuur aanmaken welke binnen 14 dagen betaald dient te worden. Dit zal per overschrijving gaan. 

Annuleringsbeleid

Kunt u een week niet, dan is dit geen enkel probleem. Wel dient u de afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, maar hoe eerder hoe beter.  Mocht u te laat afzeggen zal er 50% van het aantal uren in rekening worden gebracht. 

Tevredenheidsgarantie

Uiteraard wil ik dat u tevreden bent over mijn diensten. Ik doe alles met volledige inzet, maar uiteraard kan het gebeuren dat u ergens niet helemaal tevreden over bent, of dat u dingen liever op een andere manier gedaan ziet worden.  In deze situatie adviseer ik maar één ding en dat is openheid. Wees open en eerlijk en geef aan hoe u dingen het liefst gedaan wilt hebben. Dan kan ik hier rekening mee houden. Samen kunnen we op die manier zorgen voor een fijne samenwerking.