Privacyverklaring

De Haan huishoudelijke hulp respecteert de privacy van haar cliënten, in het bijzonder hun rechten met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie hebben wij daarom een beleid geformuleerd en geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf, het doel ervan alsook de mogelijkheden voor betrokkenen om hun de rechten zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

 

De aan u beschikbaar gestelde privacy policy is de enige versie die van toepassing is, totdat een nieuwe versie de huidige versie vervangt.

 

Artikel 1- Wettelijke bepalingen

Verantwoordelijke voor e verwerking van de persoonsgegevens (Hierna ook: “De beheerder”) de Haan huishoudelijke hulp, gevestigd te Burgemeester Caan van Necklaan 155, 2262 GG Leidschendam, KVK-nummer 78161924.


Artikel 2 – De verwerking van persoonsgegevens


1-    Uw persoonsgegevens worden verzameld door de Haan huishoudelijke hulp. Onder persoonsgegevens worden verstaan: alle informatie over uw geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon; als identificeerbaar wordt beschouwd een natuurlijke persoon die direct of indirect kan worden geïdentificeerd, met name aan de hand van een identificator zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, een online identificator of een of meer elementen die kenmerkend zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, psychische, economische, culturele of sociale identiteit. 

 

2-    Wij verwerken de volgende categorieën persoonsgegevens van u: 
      -.    Naam
      -.    Geslacht
      -.    Adresgegevens
      -.    E-mailadres(sen)/telefoonnummer(s)
      -.    Bankrekeningnummer(s)
      -.    BSN
      -.    Geboortedatum/leeftijd

 

Artikel 3 – Doel van de verwerking


We verzamelen uw persoonsgegevens niet zomaar. Uw persoonsgegevens worden verwerkt voor:

•    Een betere dienstverlening naar u toe
•    Het onderhouden van relaties met u
•    Het doen van mededelingen via de post, mails.
•    Het voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Artikel 4 – Registratie persoonsgegevens

 

Uw persoonsgegevens worden geregistreerd in een (elektronisch) register.

 

Artikel 5 – Uw rechten met betrekking tot uw gegevens

 

1-    Op grond van artikel 13 lid 2 sub b AVG heeft eenieder recht op inzage van en rectificatie of wissing van zijn persoonsgegevens of beperking van de hem betreffende verwerking, alsmede het recht tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt deze rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen via: dehaanhuishoudelijkehulp@gmail.com

 

2-    Ieder verzoek daartoe dient te worden vergezeld van een kopie van een geldig identiteitsbewijs, waarop u uw handtekening heeft gezet en onder vermelding van het adres waarop er met u contact kan worden opgenomen. Binnen 1 maand na het ingediende verzoek, krijgt u antwoord op uw verzoek. Afhankelijk van de complexiteit van de verzoeken en het aantal van de verzoeken kan deze termijn indien nodig met 2 maanden worden verlengd. 

 

Artikel 6 – Wettelijke verplichtingen

 

In geval van schending van enige wet- of regelgeving, waarvan de betrokkene wordt verdacht en waarvoor de autoriteiten persoonsgegevens nodig hebben die die beheerder heeft verzameld, worden deze aan hen verstrekt na een uitdrukkelijk en gemotiveerd verzoek van de autoriteiten, waarna deze persoonsgegevens mitsdien niet meer onder de bescherming van de bepalingen van deze privacyverklaring vallen.

 

Artikel 7 – Commerciële aanbiedingen

 

1-    U kunt commerciële aanbiedingen krijgen van de beheerder, wanneer u daar toestemming voor heeft gegeven. Indien u deze niet (meer) wenst te ontvangen, stuurt u een mail naar het volgende adres: dehaanhuishoudelijkehulp@gmail.com

 

2-    Uw gegevens worden niet gebruikt door partners van de verantwoordelijke voor commerciële doeleinden. 

 

Artikel 8 – Bewaartermijn gegevens

 

De door de beheerder verzamelde gegevens worden gebruikt en bewaard voor de duur zoals deze bij wet is bepaald. 

 

Artikel 9 – Toepasselijk recht

 

Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing. De rechtbank van de vestigingsplaats van de beheerder is exclusief bevoegd bij eventuele geschillen omtrent deze voorwaarden, behoudens wanneer hierop een wettelijke uitzondering van toepassing is.

 

Artikel 10 – Contact

 

Voor verzoeken, vragen, productinformatie of meer informatie, kunt u zich richten tot: Leony de Haan, dehaanhuishoudelijkehulp@gmail.com

 

 

Deze privacyverklaring is van toepassing vanaf 1 juni 2020 tot nader order. 
 

de Haan 

Mijn naam is Leony de Haan en mijn doel is om u in huis te helpen, daar waar u de hulp het hardste nodig heeft.  Heeft u vragen, opmerkingen of verzoeken, neem dan gerust contact met mij op. 

TER INFO: Indien ik bij een cliënt  ben kan ik de telefoon helaas niet opnemen. Spreek in dat geval uw naam en telefoonnummer in, of stuur een mail met uw contact gegevens. Ik zal u dan zo spoedig mogelijk terugbellen of mailen.

Omdat ik het administratieve gedeelte vanuit huis regel, heb ik geen bezoekadres.  Wel kan ik uiteraard voor een gesprek op locatie komen.  Ook kunt u mij telefonisch bereiken op onderstaande tijden. 

06-41 588 135

mail: leonydehaan@hotmail.nl

Ma -vrij  08:30 - 18:00

​​Zaterdag: 11:00 - 15:00

  • Facebook

© 2020 de Haan huishoudelijke hulp.